Prémium minőségű villanymotorok 24 hónap garanciával raktárról

Vállalatunk húzótermékei között szerepelnek a villanymotorok. Az egyfázisú és háromfázisú villanymotorok mellett egyenáramúfékes és robbanásbiztos villanymotor típusokat is kínálunk, valamint megtalálhatók repertoárunkban a vibromotorokDahlander és egyéb kétfordulatú villanymotorok is. A legtöbb típusú villanymotorból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket. 

Bővebben

VillanymotorMegbízható, kiváló minőségű villanymotorok raktárról!

Vállalatunk húzótermékei között szerepelnek a villanymotorok. Az egyfázisú és háromfázisú villanymotorok mellett egyenáramúfékes és robbanásbiztos villanymotor típusokat is kínálunk, valamint megtalálhatók repertoárunkban a vibromotorokDahlander és egyéb kétfordulatú villanymotorok is. A legtöbb típusú villanymotorból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket. Hajtóművekhez, szivattyúkhoz, ventilátorokhoz és minden ipari és lakossági felhasználáshoz megtaláljuk a legjobb megoldást. Természetesen villanymotorok esetében is mindig a legjobb árra törekszünk. Tapasztalataink alapján azt mondhatjuk, hogy 15kW alatti teljesítményeknél áraink a javítás költségénél is alacsonyabbak, melyet Ön is megtapasztalhat, ha ajánlatot kér tőlünk.
Kizárólag neves gyártók minőségi villanymotorjait forgalmazzuk, melyek hosszú élettartama garancia partnereinknek a megbízható működés folyamatos fenntartásához.

További tudnivalók az általunk forgalmazott villanymotorokról

Megjelenés, anyagjellemzők: az általunk forgalmazott villanymotorok kis méretben alumínium-, nagy méretben öntöttvas-házas kivitelben kaphatók raktárról. A külső festés az esztétikus megjelenés mellett nagyfokú korrózióvédelmet is nyújt a villanymotor számára. Legtöbb villanymotorunk növelt környezeti hőmérséklet-tartományban működik a szélsőségesebb felhasználhatóságért.

Frekvenciaváltós üzem: minden villanymotorunk alkalmas normál és frekvenciaváltós üzemre egyaránt.

IE2 villanymotorok: Az Európai Unio előírásainak megfelelően cégünk már a hatályba lépés előtt bevezette termékkínálatába az IE2 magas hatásfokú, energiatakarékos villanymotor termékeit. Ezen típusú villanymotorok mindamellett, hogy hosszútávon gondolkodó partnereink elégedettségére a csökkentett áramfelvétel miatt nagyjából egy éven belül behozzák az árkülönbözetet, környezetünk védelmét is szolgálják a kisebb fogyasztással, áttételesen a CO2-kibocsátást csökkentő hatásával.

Rendelhető opciók: külső hűtés, PTO és PTC hővédelem, encoder, H osztályú szigetelés, magasabb védettség (IP65, IP56), erősített csapágyazás, tengelykihajtás a villanymotor mindkét oldalán, esőfedél

A villanymotor általános jellemzői

A hazai és a külföldi iparban, valamint lakossági felhasználási területeken egyaránt elterjedt a villanymotor használata. A villanymotor funkciója, hogy közvetve vagy közvetlenül működtessen mozgó gépeket, berendezéseket. Szivattyúk, ventilátorok, kompresszorok, ill. egyéb pneumatikus és hidraulikus rendszerek energiáját is villanymotor szolgáltatja. Rengeteg fajta villanymotor létezik, de a három fázisú váltakozó áramú elektromos hálózatra közvetlenül kapcsolódó motorok között a legelterjedtebb villanymotor típus az aszinkron motor, amit 90-95%-ban használnak Magyarországon. Fontos tudni, hogy az ilyen típusú villanymotor fordulatszámát alapvetően két tényező határozza meg:  a hálózati váltakozó áram frekvenciája, valamint a motor pólusainak száma.

További lényeges műszaki információk villanymotorjainkról: