Motor-Systems logó

Vibromotor, Rázómotor

Széles választékú vibromotor (rázómotor) kínálatunk az egyik legjobb minőségű, emellett a legjobb áron lévő motorkínálat a piacon. A rázómotor az ipar szinte minden területére alkalmazhatóak.

Ezek a különösen az építőiparban használatos motorok, melyek

 • az anyag eloszlását,
 • továbbhaladását
 • vagy -pl. egy tartály tölcsérszerű kifolyónyílásán- kiömlését segítik elő,
 • illetve megakadályozzák azok felpúpozódást vagy az eltömődést.

A vibromotorok intenzitása és rázófrekvenciája változtatható.

Minden motorunk IP66-os védettségű, valamint robbanásbiztos kivitelben készül.

SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL

VIBROMOTOR GARANCIÁVAL

A vibrációs motorok új, megbízható hatástechnikai gépek

A vibromotor egy igen elterjedt villanymotor típus, például a mobiltelefonban, elektromos fogkefében is található ilyen szerkezet. Természetesen az ipari felhasználásra szánt verziók (főleg az építőipar alkalmazza előszeretettel) ennél sokkal erősebbek – az általunk forgalmazott vibromotorok magas minőséget képviselnek az iparban.

Célunk, hogy minél szélesebb réteget tudjunk kiszolgálni hajtástechnikai gépeinkkel, ezért folyamatosan újabbnál újabb terméktípusokat vezetünk be kínálatunkba. Évek óta ajánljuk ügyfeleinknek saját, nagy hatásfokú villanymotorjainkat , melyek sohasem okoztak még csalódást. A modern technológiát minőségi anyagokkal ötvözzük, termékeink valamennyi Uniós szabálynak és előírásnak maximálisan megfelelnek .

A vibromotor működése

Rázómotor néven is ismerheti ezt a hajtástechnikai berendezést. A gép speciális rezgő mozgást végez, ami például az építőipari, vegyipari vagy élelmiszeripari anyagok egyenletes elosztásában, szétterítésében hatásos segítség, de olyan műveletek is egyszerűen kivitelezhetővé válnak, mint a szelektálás vagy a tömörítés. A működő motorok számától függően a mozgás lehet elliptikus (rotációs vibráció) vagy éppen egyirányú. Alkalmazható többek között szitáló-, fröccsöntő- és csomagológéphez, sorjázó-, szállító- és adagoló berendezésekhez. A rezgés frekvenciája és intenzitása tetszés szerint változtatható.

A rázómotor előnyei

Vibromotorjaink tervezésénél az energiahatékonyság volt az elsődleges szempont. Új vibromotor használatával nagyfokú energiamegtakarítás érhető el – a régi, használt vibromotor hatásfoka idővel lecsökken, így működése során áramfelvétele megnő. Új rázómotor megvásárlása így hosszú távú befektetésnek tekinthető.

A gyakori meghibásodás miatt sem kell aggódnia, hiszen a gép minimális karbantartást igényel. További előnyei az alacsony zajszintű működés, az egyszerű kezelhetőség és az extra hosszú élettartam. Utóbbira bizonyíték, hogy valamennyi vibromotorhoz 1 év gyártói garanciát biztosítunk – persze ezek a berendezések előreláthatóan ennél jóval tovább fognak majd kifogástalanul üzemelni. Ha bármilyen probléma adódna, munkatársaink készségesen segítenek!

Rezgőmotor típusok a Motor-Systems Kft.-nél

MVE típusú, 0,02 – 10 kW teljesítménnyel rendelkező eszközöket kínálunk a legkülönbözőbb ipari ágazatokban történő felhasználáshoz. A gépek fordulatszáma: 1000/1500/3000 n/perc. Feszültség: U = 230 V/400 V. Pólusok száma: 2-8. Szigetelési osztály: F, mely adott üzemi hőmérsékleten hosszú élettartamot jelent. Valamennyi rázómotorunk IP 66-os védettséggel rendelkezik, mely a por ellen teljes behatolási védettséget szavatol, valamint az intenzíven ömlő víz (rövidebb ideig) sem okozhat komolyabb károsodást a gépben. A robbanásbiztos kivitel (rozsdamentes acél burkolat) lehetővé teszi, hogy a vibromotor speciális körülmények között – például vegyipari, gyógyszeripari gyárakban – is biztonságosan alkalmazható legyen.

A vibromotorok megfelelése 100%-OS AZ ALÁBBI EU-S IRÁNYELVEKNEK:

 • 73/23 / CEE (kisfeszültségű elektromos berendezés)
 • EMC 2004/108 / CE (elektromágneses összeférhetőség)
 • 2006/42 / CE (gépirányelv)
 • ATEX 94/9 / EGK (robbanásveszélyes környezetbe szánt berendezések)

A rázómotorok felhasználása

 • építőipar
 • élelmiszeripar
 • műanyagipar
 • gyógyszeripar
 • vegyipar
 • olajipar
 • bányászat

Rezgőmotor beüzemelés, karbantartás – kapcsolódó szolgáltatásaink

A DÍJMENTES ajánlatkérést követően cégünk megtalálja az Ön számára leghatékonyabb és leginkább költségkímélő megoldást! A konzultáció/tanácsadás szintén INGYENES, valamint szükség esetén helyszíni felmérést is végzünk. Ha mindent leegyeztettünk, 24 órán belül, saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk telephelyére a megrendelt terméket. Ügyfeleink részére teljes körű műszaki támogatást nyújtunk. A 1 éves gyári alapgarancián felül lehetősége van külön karbantartási szerződést  kötnie cégünkkel. Ha bármilyen probléma merülne fel, mérnök csapatunkhoz bármikor fordulhat szakmai segítségért.

Vásároljon minőségi hajtástechnikai gépet és élvezze szakértő csapatunk támogatását! Az energiatakarékos vibromotor rengeteg pénzt megspórolhat Önnek, melyet idővel akár vállalkozása korszerűsítésére, új eszközök, berendezések beszerzésére is fordíthat.

Vibromotorok alkalmazása

FOLYAMATOSAN BŐVÜL A MOTOR-SYSTEMS KFT. VILLANYMOTOR KÍNÁLATA!

Célunk, hogy minél szélesebb réteget tudjunk kiszolgálni hajtástechnikai gépeinkkel, ezért folyamatosan újabbnál újabb terméktípusokat vezetünk be kínálatunkba. Évek óta ajánljuk ügyfeleinknek saját, nagy hatásfokú villanymotorjainkat , melyek sohasem okoztak még csalódást. A modern technológiát minőségi anyagokkal ötvözzük, termékeink valamennyi Uniós szabálynak és előírásnak maximálisan megfelelnek .

Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Ügyfeleink visszajelzései