Motor-Systems logó

ABB villanymotor

ABB IEC KISFESZÜLTSÉGŰ MOTOROK

Szakértelmünkkel és az alacsony feszültségű motorok átfogó portfóliójával segítünk a folyamatok megbízhatóságának, energiahatékonyságának és termelékenységének javításában. Termékeinkhez élettartam-szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek hozzáadott értéket jelentenek a folyamataihoz, és optimalizálhatják a tulajdonosi költségeit. A kisfeszültségű váltóáramú indukciós motorok széles választéka minden iparágra és alkalmazásra alkalmas, és minden nemzetközi és nemzeti hatékonysági előírásnak megfelel.

HAJTÁSTERVEZÉS

Cégünk tevékenységét legjobban a mérnöki pontosság, valamint a hajtástechnikai ágazatban összegyűjtött közel két évtizedes tapasztalat jellemzi. Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki Partnereinkkel, és egyén igényeik figyelembevételével optimális megoldást kínáljunk a tervezés és/vagy gyártás alatt lévő, illetve meghibásodott gépeikhez.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban (beüzemelés, karbantartás, tárolás).

SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS

Szakembereinkkel készséggel vállaljuk Megbízóink gépparkjának karbantartását, felújítását, valamint igény szerinti modernizálását előre megtervezett éves leállásuk idején, vagy váratlan üzemzavar esetén egyaránt, így segítve elő termelékenységüket.

AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT ÖSSZES TERMÉKHEZ DÍJMENTES MÉRNÖKI TÁMOGATÁST NYÚJTUNK

Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, tapasztalt mérnökökből álló csapatunk, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban, legyen szó beüzemelésről, karbantartásról, vagy akár tárolásról.

Felmerülő kérdéseivel és igényeivel, kérjük, keresse kollégáinkat bizalommal a lenti elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére.

Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Ügyfeleink visszajelzései