Motor-Systems logó

Hajtóművek

erősített, ipari kivitel - díjmentes kiválasztási segítség és háttértámogatás

Hajtómű választékunk az ipar minden területére kínál megoldást. Valamennyi, általunk forgalmazott hajtómű megbízhatóan működő, magas minőségű termék, legyen az csigahajtómű vagy akár bolygókerekes hajtómű. A legtöbb típusú hajtómű családból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal is ki tudjuk szolgálni megrendelőinket, mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, legyen az ipari vagy akár lakossági felhasználás.
csigahajtómű
csigahajtómű
Csigahajtómű
Részletek
homlokkerekes hajtómű
Homlokkerekes hajtómű
Részletek
lapos hajtómű
Lapos hajtómű
Részletek
kúphajtómű
Kúpkerekes hajtómű
Részletek
Bolygókerekes hajtómű
Részletek
húsdaráló hajtómű
Húsdaráló hajtómű
Részletek
High-End hajtóművek
High-End hajtóművek
Részletek
MORGENSEN MSH homlokkerekes hajtómű
Alumínium házas homlokkerekes hajtómű
Részletek
VFI csigahajtómű
Élelmiszeripari hajtóművek
Részletek
SKF prémium ipari hajtástechnikai elemek
Részletek

Megbízható, kiváló minőségű hajtóművek a legjobb áron – raktárról!

Raktárról kínált hajtómű választékunk az ipar minden területére kínál megoldást. Valamennyi, általunk forgalmazott hajtómű megbízhatóan működő, magas minőségű termék, legyen az csigahajtómű vagy akár bolygókerekes hajtómű.

A legtöbb típusú hajtómű családból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal is ki tudjuk szolgálni megrendelőinket, mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, legyen az ipari vagy akár lakossági felhasználás. Természetesen minden hajtómű esetében is a legjobb árakra törekszünk, melyet Ön is megtapasztalhat, ha ajánlatot kér tőlünk.
Kizárólag neves gyártók minőségi hajtóműveit forgalmazzuk, melyek hosszú élettartama garancia partnereinknek a megbízható működés folyamatos fenntartásához.

Mivel a hajtóművek között nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb típust, természetesen e téren is készséggel állunk Partnereink rendelkezésére. Az ideális hajtómű kiválasztásához igény esetén szakképzett mérnök munkatársaink nyújtanak Önnek segítséget.

További tudnivalók az általunk forgalmazott hajtóművekről

Kivitel: a hajtás iránya alapján egytengelyű hajtómű, derékszögű hajtómű és párhuzamos tengelyű hajtómű létezik, melyek közül minden hajtómű típust raktáron tartunk. Minden hajtómű rendelhető talpas és peremes kivitelben, kihajtás szempontjából pedig lehet csőtengelyes hajtómű vagy tengelycsonkos hajtómű.

Megjelenés, anyagjellemzők: az általunk forgalmazott hajtóművek minden méretben - a sokkal nagyobb terhelhetőséget biztosító - öntöttvas-házas kivitelben kaphatók raktárról. Ez alól csupán a kisebb méretű csigahajtóművek kivételek, ahol a kisebb terhelések megengedik az alumínium házas kivitelt. A külső festés az esztétikus megjelenés mellett nagyfokú korrózióvédelmet is nyújt a hajtómű számára.

Hajtásszabályozás: minden hajtóműves villanymotorunk alkalmas normál és frekvenciaváltós üzemre egyaránt.
Kenés: a legtöbb hajtómű olajjal feltöltve kerül kiszállításra, melyek közül csigahajtóműveink túlnyomó többsége élettartam kenésű. Hajtóműveink kizárólag minőségi tömítésekkel vannak ellátva, mely kitűnő tömítettséget biztosít.

Energia megtakarítás: Minden általunk forgalmazott hajtómű szállítható IE2 magas hatásfokú, energiatakarékos villanymotorral. Ez nem csak környezetvédelmet jelent, hanem fél-egy éven belül meg is térül az árkülönbözet a hagyományos villanymotorral szerelt hajtóművekhez képest.

Rendelhető opciók: egyedi hajtómű-tengelykihajtás, visszafutásgátló, robbanásbiztos kivitel, külső hűtés, PTO és PTC hővédelem, encoder, H osztályú szigetelés, magasabb védettség (IP65, IP56), erősített csapágyazás, tengelykihajtás a hajtómű mindkét oldalán, esőfedél.

Mérnöki támogatás

Az általunk forgalmazott összes termékhez díjmentes mérnöki támogatást nyújtunk.
Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, tapasztalt mérnökökből álló csapatunk, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban, legyen szó beüzemelésről, karbantartásról, vagy akár tárolásról.

Felmerülő kérdéseivel és igényeivel, kérjük, keresse kollégáinkat bizalommal a lenti elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére.
Vegye fel velünk a kapcsolatot