Motor-Systems logó

Elektronikai szerviz

Frekvenciaváltók és szervó driverek javítása

Be van ütemezve egy felújítás a következő tervezett leállási időszakra? Van egy kis hiba, ami régóta javításra vár? Időszerű már egy átnézés? Váratlan üzemzavar történt? Garanciaidőn túli ütötte fel a fejét egy nem kellemetlen probléma? – Velünk egyik sem jelent akadályt!

Morgensen termékek

2+3 év garanciával és szervízháttérrel – Az általunk forgalmazott Morgensen frekvenciaváltókra 24 hónap teljeskörű garanciát biztosítunk. További 3 évig vállaljuk a márka gépeinek alkatrészellátását, így Morgensen berendezéseink hosszú távú megoldást nyújtanak.

Szerviz szakmai támogatással

Szakembereink gyorsan és rugalmasan oldják meg villanymotorok, szabályozó és vezérlő egységek, szervó driverek vagy akár más típusú meghajtók szakszerű szervizelését, az ország egész területén! Természetesen a szakmai támogatásról most sem kell lemondani, szervizes kollégáink a javítás ideje alatt, azt megelőzően, valamint a karbantartás után is készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre!

Javításnál nem a márkát nézzük

Az általunk értékesített készülékeken kívüli, más márkájú frekvenciaváltók, szervó driverek, valamint egyéb meghajtók szakszerű, garancián túli javítására is van lehetőség szervizünkben.

Gyorsaság és rugalmasság

Az üzembiztos és hatékony működés érdekében szervizes kollégáink a lehető legrövidebb határidővel javítják meg a meghibásodott termékeket, hogy az minél előbb újra részt vehessen a termelési folyamatban.

Szakembereink az ország egész területén, igény esetén akár a helyszínen is elvégzik a kívánt szervizelési munkákat.