Motor-Systems logó

Villanymotorok

prémium hatásfok, díjmentes háttértámogatás

Vállalatunk húzótermékei között szerepelnek a villanymotorok. Az elektromotorok felhasználása hajtóerőként gépekben, szállítószalagokon vagy szivattyúkban történik. Ezek a villamos motorok általában nagyobb teljesítményűek, mint a háztartási elektromos motorok, és különböző típusokban érhetők el.

A villanymotorok működésük során elektromos áramot használnak a mozgás létrehozásához. Az elektromos motorok működése alapvetően azon alapul, hogy az áram egy mágneses mezőt hoz létre, mely megforgatja a forgórészt.
villanymotor

Villanymotorok fajtái

Az egyfázisú és háromfázisú villanymotorok mellett egyenáramú, fékes és robbanásbiztos villanymotor típusokat is kínálunk, valamint megtalálhatók repertoárunkban a vibromotorok, Dahlander és egyéb kétfordulatú villanymotorok is. A legtöbb típusú elektromotor nagy készletben áll rendelkezésre, így azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.
Háromfázisú villanymotor
Háromfázisú villanymotor
Részletek
Egyfázisú villanymotor B34
Egyfázisú villanymotor
Részletek
Villanymotorok 5 év garanciával
Morgensen villanymotorok 5 év garanciával
Részletek
Morgensen IE4 villanymotorok
Morgensen IE4 villanymotorok
Részletek
Fékes villanymotor
Fékes villanymotor
Részletek
Robbanásbiztos villanymotorok
Robbanásbiztos villanymotor
Részletek
Többfordulatú villanymotor
Többfordulatú villanymotor
Részletek
Vibromotorok
Vibromotor, Rázómotor
Részletek
ABB villanymotor
ABB villanymotor
Részletek
Egyenáramú villanymotor
DC motor, egyenáramú motor
Részletek
Egyedi villanymotorok
Egyedi villanymotor
Részletek
Körfűrészmotor
Körfűrészmotor
Részletek
Élelmiszeripari villanymotor
Élelmiszeripari villanymotor
Részletek
Delfire villanymotor
Villanymotorok magas környezeti hőmérsékletre
Részletek
Szervómotorok és szervóhajtás-vezérlők
Részletek

Villanymotor hatásfoka

IE3 prémium hatásfokú, energiatakarékos villanymotorok. A Motor-Systems Kft. számára fontos a környezetvédelem, valamint hogy pénzt spóroljon megrendelői számára. Prémium hatásfokú villanymotorjaink által csökkentett villanyszámlájának örülni fog. A Motor-Systemsnél vásárolt elektromotor árának meg még jobban.

Ez nem csak környezetvédelmet jelent, hanem fél-, egy éven belül meg is térül az árkülönbözet a hagyományos villanymotorral szerelt hajtóművekhez képest. 

A villamos motor felhasználása

Ahol valami mozog, ott jó eséllyel egy villanymotor lesz érte a felelős.

Nézzen csak körül otthonában: a különböző ventilátorok, háztartási gépek (pl: turmix, mosógép), liftek, és elektromos autók is mind-mind villanymotorral működnek. Sőt, még mobiltelefonja rezgéséért is egy ilyen felel.

Az iparban is hosszúra nyúlhatna a felsorolás. Az autóipartól kezdve, az élelmiszeriparon át egészen a szórakoztatóiparig, ott vannak és megkönnyítik a napi munkát a villamos motorok.

Gyakran előfordul ipari felhasználásuknál, hogy az előállított forgó mozgást még át kell alakítani. Így sokszor a villanymotor egy hajtóműre csatlakoztatva éri el a kívánt célt. Ilyen például a futószalagok mozgatása.

Elektromotor profiktól

AZ ÁLTALUNK FORGALMAZOTT ÖSSZES TERMÉKHEZ DÍJMENTES MÉRNÖKI TÁMOGATÁST NYÚJTUNK
Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, tapasztalt mérnökökből álló csapatunk, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban, legyen szó beüzemelésről, karbantartásról, vagy akár tárolásról.

Felmerülő kérdéseivel és igényeivel, kérjük, keresse kollégáinkat bizalommal a lenti elérhetőségeken, készséggel állunk rendelkezésére.
Vegye fel velünk a kapcsolatot