Motor-Systems logó

Morgensen IE4 villanymotorok

MIÉRT VÁLASSZA A MORGENSEN SZUPERPRÉMIUM VILLANYMOTORT?

Ön is szeretné, ha vállalata hatékonyabban tudna működni, miközben csökkent a költségeken? Természetesen – ki ne vágyna erre? Tudta, hogy az IE4 villanymotorokkal ez könnyen meg is valósítható? A Morgensen IE4-es villanymotor a Morgensen által tervezett motorok legújabb generációja, mely kifejezetten költségoptimalizálásra lett kifejlesztve úgy, hogy közben a teljesítménye is növekedjen.

Manapság minden iparágban hatalmas előnyhöz jutnak azok, akik a legújabb technológiát használják, áldoznak innovációra, és követik a felgyorsuló világot. A kiváló eredmények ma már nem csak azt jelentik, hogy a cég a legjobb terméket állítja elő. Napjainkban különösen fontos, hogy az eredményeket az előírásoknak megfelelően számos környezetvédelmi szabályozás figyelembevételével érjék el. Az IE4 motorok minden olyan vállalat számára ideálisak, akik nem szeretnének lemondani a kiváló eredményekről, de csökkenteni akarják az energiafelhasználást – ezzel faragva az előállítási költségeken, miközben a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartják.

Ezek az aszinkron villanymotorok megfelelnek az IE4 szuperprémium hatékonysági osztálynak, innovatív, nagy hatásfokú berendezések, amik a piacon a legújabb és legfejlettebb technológiával lettek szerelve.

A Morgensen választékában megtalálható IE4 motorok számos iparágban alkalmazhatók, például szivattyúkhoz, ventilátorokhoz, kompresszorokhoz és bármilyen géphez, ahol fontos szempont a magas teljesítmény és energiahatékony működés együttes megvalósítása. Kiváló minőségüknek köszönhetően nagy igénybevételű alkalmazás esetén is extra hosszú élettartammal rendelkeznek.

EGY KIS ÍZELÍTŐ A MŰSZAKI ADATOKRÓL

A tápvezeték feszültségének és frekvenciájának tűréshatárait az EN 60034-1 szabvány szabályozza. Ennek a szabványnak megfelelően a villanymotorok névleges feszültsége 230V/400V 50Hz, ill. 400V/690V 50Hz.

A villanymotorok tekercsei F osztályú szigeteléssel vannak ellátva. Ez azért fontos, mert a szigetelőanyag megengedett maximális üzemi hőmérséklete határozza meg a motor engedélyezett határhőmérsékletét, ami ebben az esetben maximum 155°C.

Az IP55-ös védettségi fokozat a biztosíték arra, hogy por és vízsugár ellen védettek legyenek a villanymotorok.

Természetesen a motorokat a túlmelegedés ellen is védeni kell, erre a célra műanyag, ill. alumínium, radiális áramlású ventilátorok lettek felszerelve. Ezek forgásiránytól függetlenül képesek hűteni a motort (IC 411 DIN EN 60034-6 szabvány szerint). A ventilátorok burkolata minden esetben fémlemezből készül.

Fontos megemlíteni, hogy minden motor kiváló minőségű, az SKF által gyártott élettartam-kenésű csapágyakkal van felszerelve. A tengelyirányú terhelés nélküli, vízszintes beépítésű motorok esetében a csapágyak névleges élettartama 40.000 üzemóra, tengelykapcsolón keresztül történő teljesítménylevételnél. A csapágyak minimális élettartama maximális terhelés esetén 20.000 üzemóra.

MIT NYÚJTHATNAK AZ IE4 MOTOROK A HATÉKONYSÁGON TÚL?

  • Robosztusság, magas szintű innováció és optimális mechanika
  • Csökkentett súly és kompaktabb megjelenés
  • Minden ipari szektorban alkalmazható
  • Egyszerű telepítés és használat
  • Stabilabb és alacsonyabb termelési költségek
  • Csökkentett karbantartási igény és az alacsony üzemi hőmérsékletnek köszönhetően hosszú élettartam

Az IE4 villanymotorokat úgy tervezték és optimalizálták, hogy közvetlenül vagy frekvenciaváltó alkalmazása esetén is könnyen használhatók legyenek.

A Morgensen IE4-es villanymotorjainak köszönhető jelentős teljesítményjavulásnak és gyártási költségcsökkentésnek köszönhetően az IE4 motorok lehetővé teszik vállalata számára, hogy növeljék versenyképességüket a saját területükön.

Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Ügyfeleink visszajelzései