Motor-Systems logó

Motor-Systems filozófia

Tevékenységünket leginkább a mérnöki pontosság, valamint a hajtástechnikai ágazatban összegyűjtött több mint egy évtizedes tapasztalat jellemzi. Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel, és egyéni igényeik, ötleteik figyelembevételével optimális megoldásokat kínáljunk a tervezés és gyártás alatt lévő, illetve meghibásodott gépeikhez.
  • villanymotor
  • csigahajtómű
  • frekvenciaváltó
Villamos forgógépek javításaGyorsaság és rugalmasság
Az üzembiztos és hatékony működés érdekében a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk a megrendelt termékeket. Fő tevékenységünk a különböző hajtástechnikai elemek – hajtóművek, villanymotorok, frekvenciaváltók és keverők – forgalmazása, valamint komplett hajtástechnikai rendszerek és keverő-berendezések tervezése, kivitelezése.
Mérnöki támogatásSzakmai támogatás
Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban (beüzemelés, karbantartás, tárolás).
Diagnosztikai megoldásokSzerviz és karbantartás
Szakembereinkkel készséggel vállaljuk Megbízóink gépparkjának karbantartását, felújítását, valamint igény szerinti modernizálását előre megtervezett éves leállásuk idején, vagy váratlan üzemzavar esetén egyaránt, így segítve elő termelékenységüket.

Garancia, támogatás

A hosszú garanciális idő a megbízhatóság záloga!
Mindenki joggal szeretne olyan eszközöket vásárolni, amelyek hosszú időn keresztül szolgálják ki igényeit. Ez kiemelten fontos az iparban, ahol a termelésből való kiesés, nagyon rövid idő alatt tud jelentős károkat okozni.

Ezen kellemetlen és bosszantó problémák ellen a legjobb megoldás minőségi termékek vásárlása. Az általunk forgalmazott MORGENSEN villanymotorok kívül-belül kiváló minőségű alkatrészekből épülnek föl, ezáltal a prémium kategóriára jellemző megbízhatósággal rendelkeznek. Cégünk ezekre a villanymotorokra - a hazai piacon szokatlanul hosszú- 24 hónap garanciát biztosít.

Hasonló a helyzet az MORGENSEN frekvenciaváltók esetében is. A termék minősége garantálja a hosszú élettartamot, így cégünk erre a termékkörre is 24 hónap garanciát vállal. Ezen felül azoknak az ügyfeleinknek akik szívesen kipróbálnák, de kicsit tartanak egy számukra új termék kezelhetőségétől, visszavásárlási garanciát is nyújtunk. Ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy a termék felhasználóbarát menürendszerének köszönhetően mindenki elégedett lesz a kezelhetőségével. Az MSI20 (1 fázisú) és MSI200A (3 fázisú) frekvenciaváltókhoz természetesen műszaki háttértámogatást, és magyarországi szervizhátteret is biztosítunk.

Az MORGENSEN hajtóművek kiváló minősége lehetővé teszi cégünk számára, hogy akár 36 hónap garanciát biztosítson ezen termékekre. Ehhez Önnek igénybe kell vennie mérnök kollégáink szakértelmét a hajtás kiválasztásához, természetesen díjmentesen. A feladat alapos műszaki körüljárását követően kollégánk javaslatot tesz az optimális motoros hajtóműre az Ön igényeivel összhangban 12, 24 vagy 36 hónap garanciával.

Mindezeken felül természetesen vállaljuk az általunk forgalmazott termékek diagnosztikáját, időszakos karbantartását, elhasználódott alkatrészeinek cseréjét is. Ha bármi kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérem, keressen bennünket!

Munkatársaink

Antal Zoltán
Antal Zoltán
hajtástechnikai szakértő
Balla Zoltán
Balla Zoltán
elektroműszerész, vezérlések
Dr. Müller Péter
Dr. Müller Péter
hajtástechnikai szakértő
Fehér Mihály
Fehér Mihály
területi képviselő
Kendi Tibor
Kendl Tibor
szerviztechnikus
Kenézy László
Kenézi László
szerviz
Kovács Péter Valentin
Kovács Péter Valentin
vezérlések
Lambovics Gyula
Lambovics Gyula
raktár és szerviz
Müller Éva
Müller Éva
pénzügy
Müller György
Müller György
kiemelt ügyfélmenedzser
Nagy Gábor
Nagy Gábor
hajtástechnikai szakértő
Nagyné Bartha Viktória
Nagyné Barta Viktória
pénzügy
Nemes Tamás
Nemes Tamás
szerviz
Németh Gergő
Németh Gergő
szerviztechnikus
Sárközy Balázs
Sárközy Balázs
hajtástechnikai szakértő
Selymes Gábor
Selymes Gábor
mérnök, üzletkötő
Szabó István
Szabó István
hajtástechnikai szakértő
Motor-Systems Kft. logó
Varga Mátyás
szerviztechnikus
Virágné Páli Edit
üzletkötő

Referenciáink és sikerünk titka a hajtástechnikai piacon

A Motor-Systems Kft. a hajtástechnikai nagykereskedelmi piacon kiemelt szerepet betöltő, magyar tulajdonú és vezetésű, ipari villanymotorokat, frekvenciaváltókat, hajtóműveket, gépeket és berendezéseket forgalmazó cég.

2021-re már 16. éve folyamatosan fejlesztjük szervezeti tudásunkat és osztjuk meg tapasztalatainkat - eredményeinket Üzleti Partnereinkkel, hogy részükre a legjobb szolgáltatásokat és minőségi termékeket kompromisszumok nélkül garantálhassuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy Ügyfeleinket töretlenül segíthettük növekedésükben, technológiai - mérnöki szakértelmünkkel hozzájárulhattunk a helyi és a globális piacokon pozíciójuk erősítéséhez, és a kihívásokkal teli elmúlt időszakban is stabil, megbízható támaszuk lehettünk.

Sikerünk titka a költséghatékony és energiatakarékos termékkínálatunk.
Motor-Systems referenciák
Minőségi villanymotorjaink és frekvenciaváltóink, szervohajtásaink és hajtóműveink mellett kiforrott ügyfélközpontú szerviz- és karbantartási folyamattal rendelkezünk, valamint egyedülálló garanciális feltételeket kínálunk Morgensen termékeinkre.

Szakértelmünket nem csak a nagy- és közepes vállalkozások támogatására biztosítjuk a gépgyártás, gyógyszeripar, vegyipar, bányaipar, erőművek, mezőgazdaság és egyéb gyártó vállalkozások területeken. Célunk, hogy minden Ügyfelünk igényeit kielégíthessük, legyen szó stabilan működő nagyvállalatról vagy most induló vállalkozásról.

Üzleti stratégiánk a hajtástechnikai beszerzések és kivitelezések mérnöki-szakértői kiszolgálására és teljes körű ügyféltámogatásra, valamint a hosszú távú partneri együttműködések kialakítására fókuszál.

A hajtástechnika piacon elért eredményeink önmagukért beszélnek:
Az elmúlt 2020. évben több, mint ezer Ügyfelünk választott minket. Forgalmunkat, bevételeinket és alkalmazotti létszámunkat is tovább tudtuk növelni.
2020-ban a Bisnode objektív cégminősítése alapján már a legjobbak között szerepelhetünk . A Motor-Systems Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy pénzügyileg szilárd lábakon állunk, és velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Legfőbb értékünk, hogy Ügyfeleink megelégedettségére törekszünk, amelyet modern és költséghatékonyan üzemeltethető termékeink, egyedi garanciális feltételeink, karbantartási és szerviz szolgáltatásaink, a hajtástechnikai piacon szerzett szakértelmünk, valamint Ügyfélközpontú szemléletmódunk alapoz meg.

A Motor-Systems Kft-nél örömmel vesszük, amennyiben felkeres minket és egyeztethetjük a felmerülő kérdéseit és mindazt, amiben a segítségére tudunk lenni. Forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!
Kapcsolat

Pénzügyileg stabil vállalkozás

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Motor-Systems Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.
Tovább olvasom

Ügyfeleink visszajelzései

Galéria

Előtte - Utána képek
Vegyes képek

"*" a kötelező mezőket jelöli