Motor-Systems logó

Többfordulatú villanymotor

Raktárról kínálunk Dahlander, ill. egyéb többfordulatú, pólusváltós villanymotorokat is. Hívjon minket az árakért, ill. a villanymotorok raktári elérhetőségéért, értékesítő mérnök kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Pólusváltós villanymotoroknál a póluspárok számának átkapcsolásával tudjuk az ekektromotor fordulatszámát megváltoztatni.

Független tekercselések esetén két vagy több független tekercselés található a villanymotor állórészében, így a motor mérete viszonylag nagy, viszont szabadon megválasztható a villanymotor póluspárjainak a száma.

Villanymotorok Dahlander kapcsolása esetén az elektromotor állórészén található tekercselés két félből áll, melyeket sorba, ill. párhuzamosan kötve a pólusszám 1/2 arányban átkapcsolható, így a villanymotor fordulatszáma is ebben az arányban változtatható.

A technika fejlődésével ezek a típusú villanymotorok egyre inkább háttérbe szorulnak a frekvenciváltók alkalmazása mellett. Frekvenciaváltó használatával nemcsak bármilyen fordulatszámot be tudunk állítani, de megadjuk a villanymotornak a szükséges motorvédelmet is, ezen kívül gazdaságosabb megoldás is, mint bármilyen többfordulatú villanymotor.

Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség
Teljesítmény
P = 0,06 - 185 kW
Feszültség
U = 400 V
Felfogatás
talpas, kisperemes, nagyperemes (B3, B14, B5, B34, B35)
Opciók
Kényszerhűtés, Hővédelem, H osztályú szigetelés, jeladó, egyedi tengely-, ill. peremméret

Ügyfeleink visszajelzései