Motor-Systems logó

Karbantartás

A villanymotorok, villamos gépek üzemelése során előforduló összes problémára megoldást nyújtanak szakembereink jól felszerelt budapesti műhelyünkben. Kollégáink – igény esetén – szinte az összes szervizelési folyamatot el tudják végezni külső helyszíneken, üzemekben, telephelyeken is.

Ennek részleteiről az alábbi elérhetőségeken adunk bővebb információkat:

Helyszíni munkák

Budapesti telephelyünk szerviz részlegében lehetőség van szinte bármilyen szervizelési, javítási vagy felújítási munka elvégzésére. Emellett kollégáink az ország egész területén szervizelik a javításra szoruló gépeket és alkatrészeket, és akár a helyszínen is megoldják a felmerülő problémákat.

Időszakos vagy tervszerű karbantartás

Kollégáink elvégzik a termelő gépek felújítását, ezzel együtt a mozgó- és kopó alkatrészek, valamint kenőanyagok cseréjét a tervezett leállások idején, vagy az éves karbantartás alkalmával is.

Teljeskörű karbantartás

Lehetőség van egyedi folyamatos karbantartási szerződés megkötésére is, melynek keretén belül vállaljuk megrendelőink komplett villamos forgógép parkjának (villanymotorok, hajtóművek, szivattyúk, ventilátorok) teljeskörű karbantartását.

A megelőző karbantartás, ill. állapotfigyelés előnyei:

  • Nő a berendezések megbízhatósága.
  • Csökkennek a váratlan meghibásodások.
  • A meghibásodott gépek azonnal szervizbe kerülnek.
  • Nagy új villanymotor, ill. hajtómú raktárkészletünknek köszönhetően azonnal képesek vagyunk csereterméket biztosítani.

Bármilyen jellegű javításról vagy karbantartásról legyen is szó, szakértő kollégáink két évtized szerviztapasztalatával gyorsan és rugalmasan oldják meg a felmerülő
problémákat a javítóüzemben és külső helyszíneken is.