Motor-Systems logó

Egyedi hajtóműtervezés és -felújítás

Személyre szabott megoldások az Ön ipari hajtásrendszerekkel kapcsolatos kihívásaira.

Megbízhatóbb működés. Hosszabb élettartam. Kevesebb meghibásodás.

A Motor-Systems Kft-nél az egyedi, speciális és nagyméretű ipari hajtóművek, hajtóműrendszerek tervezésére, karbantartására, felújítására specializálódtunk. Partnereinknek teljes körű szakmai támogatást nyújtunk.

Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink egyedi igényeit kielégítő innovatív megoldások biztosítására, melyekhez a Pannon Egyetemmel való, egyre szorosabb együttműködésünk is hozzájárul.

Miért válasszon minket, ha ipari hajtóművével  problémája van?

Testreszabott megközelítés: Az Ön projektjei egyediek, és a mi megoldásaink is azok. Időt szánunk a speciális követelmények megismerésére, hogy biztosítani tudjuk azokat a testre szabott megoldásokat, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek az Ön működésébe.

Bizonyított tapasztalat: Csapatunk az elmúlt években,  többéves tapasztalattal a háta mögött már számtalan összetett ipari hajtástechnikai-projektet vállalt el és valósított meg sikeresen, ezzel is bizonyítva, hogy a legkülönfélébb kihívások teljesítésére is képesek.

Elkötelezettség a minőség iránt: Tevékenységük középpontjába a minőséget állítjuk. A legkorszerűbb ipari szabványokat betartva biztosítjuk rendkívüli megoldásainkat, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak a  hatékony működéséhez. 

Szolgáltatásaink

1. Egyedi tervezés:  Ennek során, olyan szakemberek is segítségünkre vannak, mint Dr. Csobán Attila – akinek nevéhez saját szabadalom, kutatás-fejlesztési munkák, és tudományos cikkek fűződnek. Szakértő csapatunkkal együttműködve tervezzen olyan egyedi ipari hajtóműrendszereket, amelyek pontosan megfelelnek az Ön működési igényeinek.

2. Egyedi áttervezés: Egyedi vevői igények alapján áttervezzük a meglévő hajtóműrendszer teljesítményét, amelynek eredményeként javul a terhelhetőség, az üzembiztonság és a termelékenység. 

3. Felújítás és karbantartás: Szakszerű nagyjavítási és karbantartási szolgáltatásainkkal biztosítjuk berendezései hosszú élettartamát, fokozzuk a teljesítményt és a megbízhatóságot.

4. Szakértői tanácsadás: Használja ki a szakértelmünket és sokéves tapasztalatunkat a meglévő ipari hajtásainak értékelésében, a hiba elhárításában és az optimalizálásában.

Mit nyer még, ha velünk tart? 

Az egyedi nagyméretű ipari hajtóművek karbantartása és felújítása komoly műszaki és logisztikai kihívásokat hozhat a vállalatok életébe. Egy megbízható partner életmentő lehet:

Tapasztalat: Az összegyűjtött tapasztalatunknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan azonosítjuk a problémát és megoldást.

Gyors reakció: Gyorsan reagálunk a váratlan problémákra vagy sürgős karbantartási igényekre. Ezzel segítünk minimalizálni a leállási időt és a termelési veszteségeket.

Átfogó támogatás: Az ipari hajtóművek teljes élettartama során támogatást nyújtunk – ideértve a tervezést, karbantartást, javítást és szükség esetén a felújítást is.

Költséghatékonyság: Az időszakos karbantartás és a szükséges javítások hosszú távon segítenek elkerülni a rendkívüli költségekkel járó, nagyobb hibák kialakulását vagy a teljes gépcserét.

Biztonság: Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kész hajtóművek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és szabályozásoknak, ami kulcsfontosságú az ipari létesítmények működése során.

Hosszú távú követés: Ügyfeleinknek hosszú távon támogatást nyújtunk, így a felújítás után is számíthat ránk, a hajtómű gördülékeny működése érdekében.

A legfőbb célunk, hogy az ipari hajtóművek karbantartása és felújítása gördülékenyen és hatékonyan és személyre szabottan történjen, minimalizálva a leállási időt és a termelési veszteségeket, miközben biztosítják a gépek optimális teljesítményét és hosszú élettartamát.

Hogyan zajlik az együttműködés?

Ajánlatkérés: Beérkezik hozzánk a a hajtóművel kapcsolatos igény.

Igények és körülmények tisztázása: Pontosan felmérjük a feladatot, illetve a hajtómű használatának körülményeit. 

Árajánlatadás: A részletek egyeztetése után elkészítjük az árajánlatot.

Csomagolás, belszállítás: Az árajánlat elfogadása után a hajtóművet biztonságos körülmények között  a műhelyünkbe szállítjuk.

Felújítási tevékenység: S Körültekintően és magas minőségben elvégezzük a szükséges javításokat, fejlesztéseket vagy karbantartásokat a gépen.

Szakértői jelentések készítése: Pontosan dokumentáljuk, hogy mi történt, így a teljes folyamat nyomonkövethető.

Csomagolás, kiszállítás: A kész hajtóművet visszaszállítjuk Önhöz..

Beüzemelés: Igény esetén  a kész hajtóművet  beüzemeljük.

Gyakran ismételt kérdések

Meg lehet oldani a helyszíni javítást?

Ha a körülmények megfelelőek, akkor a helyszínen is el tudjuk végezni a munkát. Alapvetően azonban a műhelyünkben történő javítást preferáljuk, hogy a felújításhoz szükséges professzionális eszközök és környezet rendelkezésre álljanak.

A szállítást Önök intézik?

Igény esetén mi is el tudjuk szállítani a gépet, de ha Önnek van egy bevált szállító partnere bátran használja.

Mennyi ideig tart a felújítás?

A feladat és a körülmények ismerete nélkül ezt nehéz előzetesen megbecsülni. Pontos ütemtervet az igények megismerése után tudunk biztosítani.

Milyen garanciális feltételek vonatkoznak a felújított hajtóművekre?

Az általunk elvégzett javításokra 1 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot,  és tapasztalja meg hogy személyre szabott megoldásaink hogyan járulnak hozzá, ipari hajtásai teljesítményének növeléséhez. Kérdés, vagy konkrét projekt igénye esetén itt azonnal elér minket:

Telefon: 06 (1) 323 0787

E-mail: info@motor-systems.hu

Honlap: www.motor-systems.hu 

Székhely: 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27.