Motor-Systems logó

Morgensen villanymotorok 5 év garanciával

Morgensen szuperprémium villanymotor

  • Extra robusztus kivitel
  • 5 év gyártói garancia
  • High-end technológia a gyártásban

Honnan tudja, hogy egy villanymotor igazán jó minőségű, és sokáig segíti Önt munkája során? A gyártó nem fél akár 5 év garanciát adni rá. Ez hazai viszonylatban egyedülálló, de egyáltalán nem vakmerő ígéret, hiszen az extra robusztus kivetelnek köszönhetően ezek a motorok a legzordabb ipari környezetben is kiválóan teljesítenek, éveken keresztül.

A HW3 villanymotorokat jellemzően olyan, kiemelt projektekhez használják, ahol nem merülhet fel a legapróbb probléma, pillanatnyi leállás sem. Éppen ezért minden villanymotor előállítását aprólékos, mindenre kiterjedő tervezés előz meg. A High-end technológia a gyártás során pedig azt jelenti, hogy minden alapanyag, munkafázis és eszköz a legjobb minőséget képviseli.

Az IE3 prémium hatásfokú, energiatakarékos villanymotorok a cég költségvetését és a bolygót is kímélik, hiszen jelentősen csökkentik majd az áramfogyasztást. Ha sürgősen keres megoldást, mert a cégben használt villanymotor elöregedett, elromlott, vagy bővíteni szeretné kapacitásait, érdemes hozzánk fordulnia, hiszen a legtöbb villanymotorból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal ki tudjuk szolgálni igényeit!

Ajánlatkérés

Ügyfeleink visszajelzései