Motor-Systems logó

SKF prémium ipari hajtástechnikai elemek

Hivatalos hazai forgalmazók lettünk! Évtizedes szakértelmünk és az SKF teljesítményre optimalizált hajtástechnikai termékei találkoztak, így biztos lehet a

  • zökkenőmentes működésben
  • gyors megtérülésben
  • pontos beszerelésben
  • alacsony üzemeltetési költségekben
  • minimális karbantartási igényben

Szíjak

Az anyagok széles választékából készült kiváló minőségű szíjak, akár 40%-kal nagyobb teljesítményt képesek továbbítani, mint a szabványos termékek. Egyes termékek növelik a teljesítményt és a hosszú élettartamot.

Szíjtárcsák

A minden profilban elérhető, foszfát bevonattal rendelkező termékek ellenállnak a korróziónak. A kúpos perselyek gyors és pontos beszerelést tesznek lehetővé.

Láncok

A különféle konfigurációjú láncok kiváló minőségű acélból és szénacélból készülnek, leegyszerűsítik annak felszerelést és az eltávolítását.

Lánckerekek

Minőségi acélból készülő lánckerekek tovább alakíthatók a nagy teljesítmény érdekében olyan bevonatokkal, mint a fekete-oxid vagy a horganyzott bevonat. 

Tengelykapcsolók

Az egyedi, nagy teljesítményű és nagy nyomatékú tengelykapcsolók minimumra csökkentik az energia veszteséget és a tengelybeállítási hibák hatásait ott, ahol rezgés, lökésterhelés, és egytengelyűségtől való eltérés fordulhat elő.

Perselyek és agyak

Szilárdan illeszkednek, biztosítva az alkatrészek könnyű pozicionálását valamint szereléskor a minimális állási időt. Ellenállnak a nagy terhelésnek és szélsőséges hőmérsékletnek.

Bővebb információért, díjmentes műszaki tanácsadásért és árajánlatért keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon, e-mailen vagy személyesen a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken.

Ügyfeleink visszajelzései