Motor-Systems logó

High-End Frekvenciaváltók IP55-ös védettséggel

A Morgensen MSI350A IP55-ös védettségű frekvenciaváltó családja egy vadonatúj, nagy teljesítményű, csúcskategóriás frekvenciaváltó család, mindent tud, amit egy frekvenciaváltó csak tudhat.

Egy extrém nagy tudású frekvenciaváltó esetében még fontosabb a kezelhetőség és az átláthatóság kérdése. Az MSI350 menürendszere mind a készülék saját kijelzőjén, mind a mobil alkalmazásban átgondoltan felépített, az egyszerűségre fókuszált. Ennek köszönhetően a készülék kezelése és beállítása kivételesen egyszerű, az üzembe helyezést pedig beállításvarázsló segíti.

Rendkívül rugalmasan bővíthető PG-kártyával, PLC-kártyával, kommunikációs kártyával és IO-kártyával, kielégítve a különböző iparágak igényeit. Bluetooth vagy WiFi kártya segítségével kapcsolódhat az ingyenes MORGENSEN APP-hoz, így rendkívül egyszerűvé válik a programozás, a felügyelet és a diagnosztika okostelefonon keresztül.

Az MSI350 IP55-ös védettségű frekvenciaváltók közép- és csúcskategóriás berendezések piacára lettek tervezve, elsősorban papírgyártás, nyomdatechnika, csomagolástechnika, textilipari, vágó- és tekercselő berendezések, épületgépészeti berendezések, ill. minden olyan egyéb területre, amely csúcskategóriás szabályozást igényel.

A magas védettségnek köszönhetően nem kell szekrénybe építeni a frekvenciaváltót, közvetlenül falra is lehet szerelni.

Hasonlóan a többi frekvenciaváltó típusunkhoz praktikus, felhasználóbarát és költséghatékony megoldás 0,75-500kW tartományban.

Az MSI350 típusú frekvenciaváltók általános tulajdonságai:

– Egyszerű programozhatóság
– Egyszerű kezelőfelület LCD kijelzővel
– Kis méret
– V/f, érzékelő nélküli vagy érzékelős vektor vezérlés, I/f vezérlés
– PID funkció
– Multi-step speed
– DC fék
– Beépített fékchopper (37kW-ig)
– Beépített Modbus kommunikácó
– PROFIBUS, Canopen, DeviceNet, EtherCat, PROFINET, Ethernet/IP, CAN master/slave
– Bluetooth, WiFi,
– Levehető előlap
– Ingyenes műszaki háttértámogatás

DOUBLE RATING

A MORGENSEN MSI350A IP55-ös védettséggelmeghaladja elődje képességeit. Nehéz üzemű alkalmazás esetén standard beállítása jelentős tartalékot biztosít a frekvenciaváltónak, így olyan felhasználásoknál, ahol nincs nagy túlterhelhetőség, ott a gyártó által megjelöltnél nagyobb teljesítményű villanymotort is üzemeltethetünk a frekvenciaváltóval – ezt a gyártó hivatalosan engedi és a frekvenciaváltónál a nehéz üzemű és könnyű üzemű teljesítményértékeket is feltünteti.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy költséghatékony, de mégis megbízható megoldást válasszunk villanymotorjainkhoz, különösen ventillátorok és szivattyúk meghajtásának kialakításakor.

TŰZVÉDELMI ÜZEMMÓD AZ ÉLETVÉDELEMÉRT

MORGENSEN MSI350A HIGH END frekvenciváltóink tűzvédelmi üzemmóddal már elérhetők.

A frekvenciaváltó tűzvédelmi üzemmódjával életeket menthet. A FIRE-OVERRIDE funkció segítségével a frekvenciaváltó tűzjelzés esetén, a saját védelmét is figyelmen kívül hagyva, tovább hajtja az emberi élet védelmét szolgáló szivattyús és ventilátoros berendezéseket.

A fenti, általános tulajdonságokon felül az MSI350 frekvenciaváltó család a további extra funkciókkal rendelkezik.

  • 1. Támogatja a nyílt és zárt hurkú vezérlést mind aszinkron, mind szinkron villanymotorokhoz.
  • 2. Lehetővé teszi villanymotorok, hajtóműves villanymotorok sebesség-, pozíció-, nyomatékvezérlését, valamint nagysebességű sebességvisszacsatolását.
  • 3. Támogatja a CODESYS programozási funkcióval ellátott opcionális PLC kártyákat.
  • 4. Támogatja az opcionális terepi buszkommunikációs kártyákat, beleértve a PROFIBUS DP-t, a CANopen-t, az EtherCAT-t stb.
  • 5. Támogatja az opcionális PG kártyákat inkrementális jeladókhoz, abszolút érték jeladókhoz, Sin-Cos- és a forgójeladókhoz.
  • 6. Egyidejűleg három bővítőkártya beépítését is elfogadja (két kártya 4kW alatti).
  • 7. A frekvenciaváltó tartalmaz STO biztonsági funkciót (SafeTorque OFF, SIL2).
  • 8. Egyedülálló I/F vezérlés azokra az alkalmazásokra, ahol a villanymotoroknak alacsony fordulatszámon magas nyomatékot kell leadniuk és a sebesség pontossága pedig nem túl magas.
  • 9. Digitális bemeneten keresztül is változtatható vezérlési módok.
  • 10.Támogatja az opcionális Bluetooth és WiFi kártyákat a vezeték nélküli kommunikáció megvalósításához.
Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség
Bemeneti feszültség
U be = 3 x 400 V +/-10%, U be = 3 x 660 V +/-10%
Kimeneti feszültség
U ki = 0 - Bemeneti feszültség
Bemeneti frekvencia
50/60 Hz
Kimeneti frekvencia
0 - 400 Hz
Túlterhelhetőség
200% / 1 sec | 150% / 60 sec
Vezérlés
SVPWM, SVC, VC, IF
Egyéb felszereltség
Analóg be- és kimenet: 0-10 V vagy 4-20 mA | Digitális bemenet: 5db. | Digitális kimenet: 1-1db. terminál és programozható relé | Beépített fékchopper

Ügyfeleink visszajelzései