Többfordulatú villanymotor

Raktárról kínálunk Dahlander, ill. egyéb többfordulatú, pólusváltós villanymotorokat is. Hívjon minket az árakért, ill. a villanymotorok raktári elérhetőségéért, értékesítő mérnök kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Pólusváltós villanymotoroknál a póluspárok számának átkapcsolásával tudjuk az ekektromotor fordulatszámát megváltoztatni.

Független tekercselések esetén két vagy több független tekercselés található a villanymotor állórészében, így a motor mérete viszonylag nagy, viszont szabadon megválasztható a villanymotor póluspárjainak a száma.

Villanymotorok Dahlander kapcsolása esetén az elektromotor állórészén található tekercselés két félből áll, melyeket sorba, ill. párhuzamosan kötve a pólusszám 1/2 arányban átkapcsolható, így a villanymotor fordulatszáma is ebben az arányban változtatható.

Szállítás: 24 órán belül

Ajánlatot kérek

A technika fejlődésével ezek a típusú villanymotorok egyre inkább háttérbe szorulnak a frekvenciváltók alkalmazása mellett. Frekvenciaváltó használatával nemcsak bármilyen fordulatszámot be tudunk állítani, de megadjuk a villanymotornak a szükséges motorvédelmet is, ezen kívül gazdaságosabb megoldás is, mint bármilyen többfordulatú villanymotor.