MORGENSEN prémium villanymotorok és frekvenciaváltók

MORGENSEN márkanevű villanymotorjaink és frekvenciaváltóink kiváló minőséget képviselnek, prémium hatásfokkal, költséghatékony és energiatakarékos megoldást kínálva azon hajtástechnikai gépeket és berendezéseket üzemeltető ipari vállalkozásoknak, ahol az üzleti stratégia része a hatékonyság és eredményesség növelése, a kiadások racionalizálása és a környezetbarát technológia minél szélesebb körben történő alkalmazása.

MORGENSEN - Prémium hatásfok és díjmentes háttértámogatás

A Motor-Systems Kft. kizárólagos forgalmazója a MORGENSEN hajtástechnikai termékeknek. A MORGENSEN név egyet jelent a prémium minőséggel és megbízhatósággal. Széles választékkal rendelkezünk mind villanymotor, mind frekvenciaváltó termékekből. Hajtástechnikai megoldásaink és termékkínálatunk kialakításánál egyik fő szempontunk a prémium termék és szolgáltatás minőség biztosítása, valamint villanymotorjaink és frekvenciaváltóink kiváló ár-értékének garantálása. IE 3 prémium hatásfokú, energiatakarékos villanymotor kínálatunkban megtalálhatóak egyfázisú és háromfázisú villanymotorok, többfordulatú villanymotorok, fékes villanymotorok, vibromotorok, valamint robbanásbiztos villanymotorok is.

Villanymotor kínálatunkat részletesebben is megismerheti a Villanymotorok aloldalunkon, ahonnan tovább tudja böngészni az Ön érdeklődésének megfelelő egyfázisú-, háromfázisú és további villanymotor kínálatunkat, valamint leírásainkat.

Frekvenciaváltóink az egyfázisú és háromfázisú villanymotorokhoz kínálnak professzionális megoldást a gazdaságos üzemeltetéshez, a költségek csökkentésére és a villanymotorok élettartamának meghosszabbításához.

Kínálatunkban a csúcskategóriás MORGENSEN MSI350 high-end frekvenciaváltót is megtalálhatja, amelyet elsősorban papírgyártás, nyomdatechnika, csomagolástechnika, textilipari, vágó- és tekercselő berendezések, épületgépészeti berendezések, ill. minden olyan egyéb területre ajánlunk, ahol csúcskategóriás szabályozásra van igény. A MORGENSEN MSI350 frekvenciaváltó családról részletesen ezen az oldalunkon tud tájékozódni.

MORGENSEN termékeinkhez is - ahogyan valamennyi általunk forgalmazott más márkájú termékhez is - díjmentes mérnöki támogatást biztosítunk. Számunkra az elsődleges ügyfeleink elégedettsége és bizalma, valamint egy hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, így a vásárlásával nem ér véget az együttműködésünk. Számíthat szakértelmünkre, tanácsadásunkra. Bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel, amelyet mérnöki csapatunk megválaszol Önnek úgy a megfelelő villanymotor és frekvenciaváltó termékek kiválasztásában, mint az utólagos segítségnyújtás, beüzemelés, karbantartás, vagy tárolás témákban.

Valódi energiatakarékos megoldás

MORGENSEN prémium minőségű és energiatakarékos villanymotorjainkkal valódi megoldást kínálunk az energiamegtakarításhoz és jobb hatásfok eléréséhez, így az az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, a környezetet kevésbé károsító technológia és megoldások bevezetéséhez, az adócsökkentéshez, a karbantartási költségek csökkentéséhez is.

Már egyetlen 5.5 kWh teljesítményű régi villanymotor prémium hatásfokú MORGENSEN villanymotorra cserélésével évente 65.800 Ft megtakarítást érhet el Vállalkozása energia költségében. Emellett, ha MORGENSEN villanymotort vagy frekvenciaváltót vásárol nálunk, akkor az erre fordított összege nemcsak az energia költségek csökkentésében fog látszódni, hanem TAO kedvezményre is jogosult lesz.

Erről és energiatakarékos megoldásainkról bővebben ebben a cikkünkben is olvashat.

Gyártósorokon, és -gépekben, létesítmény és ingatlanüzemeltetésben energiatakarékos MORGENSEN villanymotorjainkkal lecserélve a régi, elavult, kevésbé hatékonyan üzemelő villanymotorokat, és szükség esetén frekvenciaváltóink alkalmazásával jelentős energia megtakarítás érhető el. Frekvenciaváltóinkat főként ipari ventilátorok és szivattyúk, vákuumszivattyúk, kompresszorok működtetéséhez ajánljuk, amikor gyakori az indítás és leállás, fontos nagy áramlökések levágása, a lágyindítás, vagy olyan üzemi állapotok esetén, amikor a kis és nagy terhelések változnak. Frekvenciaváltóink kiváló megoldásokat kínálnak füstelszívó-szellőző berendezésekhez társasházak kivitelezésekor, és gyártó üzemekben is.

MORGENSEN - Minőség és Garancia

Cégünket a mérnöki pontosság és a hajtástechnikai ágazatban összegyűjtött több mint 15 éves tapasztalat jellemzi. Számunkra fontos, hogy közvetlen és személyes kapcsolatot tartsunk fenn partnereinkkel és rugalmasan alkalmazkodjunk egyéni igényeikhez is. Megrendelt termékeit a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk, raktárkészletről 1 munkanapon belül kiszállítjuk futárszolgálatunk segítségével, a folyamatos működés és üzemeltetés biztosítása érdekében. Szakmai támogatásunkat garantáljuk a megfelelő villanymotor, frekvenciaváltó és hajtómű kiválasztásához a vásárlásnál, valamint a termékek teljes garanciális időtartama alatt ingyenes mérnöki tanácsadásunkat is igénybe veheti. Számíthat szakembereinkre gépparkjának karbantartásánál, felújításnál-modernizálásnál, valamint a tervezett időszaki és váratlan leállások, üzemzavar esetén is.

Termékeink minőségét garanciális feltételeink is jelzik. Az általunk forgalmazott MORGENSEN villanymotorokhoz és frekvenciaváltókhoz a hazai piacon szokatlanul hosszú, 24 hónapos garanciális időtartamot biztosítunk.

Tesszük ezt azért, mert MORGENSEN IE3 prémium hatásfokú villanymotorjaink az ipar minden területén alkalmazhatóak kompromisszumok nélkül, és kiállják a legnehezebb körülmények között is a próbákat. Emellett annyira biztosak vagyunk MORGENSEN frekvenciaváltóink megbízhatóságában, kezelhetőségében, hogy ezen termékeinkre visszavásárlási garanciát is biztosítunk partnereink részére.

Garanciális előnyök, amelyekhez csak a Motor-Systems Kft-nél juthat:

  • MORGENSEN villanymotor és frekvenciaváltó termékcsaládunkra 2 év garanciát biztosítunk;
  • Amennyiben a nálunk megrendelt hajtómű méretezését javaslatunk alapján választja ki, a garanciális időtartama 3 év is lehet;
  • Bármilyen jellegű probléma, meghibásodás esetén a garanciális időtartam alatt a termékeket kijavítjuk vagy cseréljük;
  • Szerviz szolgáltatásunk keretében lehetőség van arra, hogy helyszíni kiszállással és helyszíni felméréssel a javításhoz szükséges javaslatunkat és ajánlatunkat összeállítsuk. Ha erre valamilyen okból nincs mód, akkor elszállítjuk a hibás terméket, bevizsgáljuk, majd a javítás megtörténte után visszaszállítjuk, és ismét beüzemeljük;
  • MORGENSEN frekvenciaváltóinkra visszavásárlási garanciát biztosítunk;


MORGENSEN villanymotor és frekvenciaváltó termékeink

Hajtástechnikai piacon elért eddigi sikereink titka minőségi termékkínálatunk, munkatársaink szakértelme és Üzleti Partnereink egyedi igényeihez is igazodó szakmai támogatásunk, gyorsaságunk és rugalmasságunk. A Motor-Systems Kft. saját márkájú MORGENSEN villanymotor és frekvenciaváltó termékcsaládjai a legjobb megoldást kínálják Önnek és Vállalkozásának.

Villanymotorok

MORGENSEN egyfázisú, háromfázisú és fékes villanymotor kínálatunk az ipar minden területén alkalmazható, a legmodernebb előírásoknak megfelelő, energiatakarékos, megbízható, prémium minőséget képviselő termékek.

MORGENSEN egyfázisú villanymotorok

MORGENSEN háromfázisú villanymotorok

MORGENSEN fékes villanymotorok

Egyfázisú villanymotor 2 év garanciával - MORGENSEN Háromfázisú villanymotor 2 év garanciával - MORGENSEN Fékes villanymotorok - MORGENSEN

Teljesítmény

P = 0,09 - 3 kW

P = 0,09 - 2 000 kW

P = 0,09 - 200 kW

Fordulatszám

n = 3 000 | 1 500 | 1 000 /perc

n = 3 000 | 1 500 | 1 000 | 750 /perc

n = 3 000 | 1 500 | 1 000 | 750 /perc

Felfogatás

talpas, kisperemes, nagyperemes (B3, B14, B5, B34, B35)

talpas, kisperemes, nagyperemes (B3, B14, B5, B34, B35)

talpas, kisperemes, nagyperemes (B3, B14, B5, B34, B35)

Feszültség

U = 230 V

230/400 V | 400/690 V

U = 230/400 V | 400/690 V

Opciók

Kényszerhűtés, Hővédelem, H osztályú szigetelés, jeladó

Kényszerhűtés, Hővédelem, H osztályú szigetelés, jeladó, egyedi tengely-, ill. peremméret

Kényszerhűtés, Hővédelem, H osztályú szigetelés, jeladó, egyedi tengely-, ill. peremméret

Egyéb információ

Energiatakarékosság: IE3 prémium hatásfokú villanymotorok

Féknyomaték: Mb = 4 - 200 Nm

Garancia

2 év

2 év

1 év

Konfiguráció kiválasztása

Egyfázisú villanymotor konfigurációk

Háromfázisú villanymotor konfiguráció

Fékes villanymotor konfiguráció
Frekvenciaváltók

MORGENSEN frekvenciaváltó családunkban megtalálhatóak az egyfázisú és háromfázisú frekvenciaváltók, valamint a csúcskategóriás high-end frekvenciaváltók is. Alkalmazhatók kisebb teljesítményű, közepes és nagy teljesítményű hajtásokhoz is a villanymotorok fordulatszámának szabályozására.

MORGENSEN egyfázisú frekvenciaváltó

MORGENSEN háromfázisú frekvenciaváltó

MORGENSEN HIGH-END frekvenciaváltó

Egyfázisú frekvenciaváltó 2 év garanciával - MORGENSEN Háromfázisú frekvenciaváltó 2 év garanciával - MORGENSEN HIGH-END frekvenciavátó 2 év garanciával - MORGENSEN

Bemeneti feszültség

U = 1 x 230 V +/-10%

U be = 3 x 400 V +/-10%

U be = 3 x 400 V +/-10%

U be = 3 x 660 V +/-10%

Kimeneti feszültség

U = 3 x bemeneti feszültség

U ki = Bemeneti feszültség

U ki = 0 - Bemeneti feszültség

Bemeneti frekvencia

50/60 Hz

50/60 Hz

50/60 Hz

Kimeneti frekvencia

0 - 400 Hz

0 - 400 Hz

0 - 400 Hz

Túlterhelhetőség

200% / 1 sec | 150% / 60 sec

200% / 1 sec | 150% / 60 sec

200% / 1 sec | 150% / 60 sec

Vezérlés

V/f vezérlés

V/f vagy érzékelő nélküli fluxus-vektor vezérlés

SVPWM, SVC, VC, IF

Egyéb felszereltség

Analóg be- és kimenet: 0-10 V vagy 4-20 mA | Digitális bemenet: 5db. | Digitális kimenet: 1-1db. terminál és programozható relé | Beépített fékchopper

Analóg bemenet: 2db.(AI1, AI2) 0-10 V vagy 0-20 mA 1db.(AI3) -10V +10V | Analóg kimenet: 2db.(AO1, AO2)0-10 V vagy 0-20 mA | Digitális bemenet: 8db. + 1db. frekvencia bemenet max. 50KHz | Digitális kimenet: 1db + 1db. frekvencia bemenet max. 50KHz | Relé kimenet: 2 db. programozható (NO, NC max. 3A/AC250V)

Analóg be- és kimenet: 0-10 V vagy 4-20 mA | Digitális bemenet: 5db. | Digitális kimenet: 1-1db. terminál és programozható relé | Beépített fékchopper

Védelmek

túláram, túlfeszültség, alacsony feszültség, magas hőmérséklet, túlterhelés, stb.

túláram, túlfeszültség, alacsony feszültség, magas hőmérséklet, túlterhelés, stb.

túláram, túlfeszültség, alacsony feszültség, magas hőmérséklet, túlterhelés, stb.

Konfiguráció kiválasztása

Egyfázisú frekvenciaváltó konfiguráció

Háromfázisú frekvenciaváltó konfiguráció

HIGH-END frekvenciaváltók


MORGENSEN hajtóműveink és frekvenciaváltóink kiemelten hosszú élettartamúak és garanciális idejük egyedülálló a hazai piacon.

MORGENSEN MSI350 HIGH END frekvenciaváltó családhoz már mobilalkalmazás is elérhető, amellyel távolról vezérelheti és felügyelheti eszközeit. A MORGENSEN CONTROL APP mobilalkalmazásról bővebben itt olvashat és a Google Play áruházból ingyenesen letöltheti.

Ha még nem biztos benne, hogy vállalkozása számára a MORGENSEN frekvenciaváltó a legmegfelelőbb választás, akkor sem kockáztat velünk semmit sem: MORGENSEN frekvenciaváltóinkra most visszavásárlási garanciát biztosítunk!


Motor-Systems Kft. - Stabilitás, szakértelem és megbízhatóság

A Motor-Systems Kft. már több, mint 15 éve stabilan jelen van a hazai hajtástechnikai piacon. Prémium hatásfokú villanymotorokat, frekvenciaváltókat, hajtóműveket és keverőket forgalmazunk, sikerünk titka minőségi termékkínálatunk, Munkatársaink szakértelme és Üzleti Partnereink egyedi igényeihez is igazodó szakmai támogatásunk, valamint gyorsaságunk és rugalmasságunk. Cégünknél felhalmozott mérnöki tudás és tapasztalat Önnek nem kerül többletköltségbe.

 Cégünk, a Motor-Systems Kft. a 2020-as évben megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

MORGENSEN termékeinket, villanymotorjainkat, frekvenciaváltóinkat, valamint hajtóműveinket és szervóhajtásainkat számos hazai nagy-, közép- és kisvállalkozás már használja a sikerei eléréséhez az autó- és gépgyártás, gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar, bányaipar és több más területen is.

Referenciáinkról és sikerünk titkáról a hajtástechnikai piacon ebben a cikkünkben részletesen is olvashat.

Örömünkre szolgál, ha az Ön cégével is megalapozhatunk egy hosszú távú üzleti kapcsolatot, és hozzájárulhatunk vállalkozása további sikereinek eléréséhez.

A Motor-Systems Kft-nél örömmel vesszük, amennyiben felkeres minket és egyeztethetjük a felmerülő kérdéseit és mindazt, amiben a segítségére tudunk lenni. Kapcsolatfelvételhez, ajánlat kéréséhez, kérjük, kattinson ide.

Figyelmébe ajánljuk az alábbi témájú bejegyzéseinket is: