High-End Frekvenciaváltók

A Morgensen MSI350 frekvenciaváltó családja egy vadonatúj, nagy teljesítményű, csúcskategóriás frekvenciaváltó család, mindent tud, amit egy frekvenciaváltó csak tudhat.

Egy extrém nagy tudású frekvenciaváltó esetében még fontosabb a kezelhetőség és az átláthatóság kérdése. Az MSI350 menürendszere mind a készülék saját kijelzőjén, mind a mobil alkalmazásban átgondoltan felépített, az egyszerűségre fókuszált. Ennek köszönhetően a készülék kezelése és beállítása kivételesen egyszerű, az üzembe helyezést pedig beállításvarázsló segíti.

Rendkívül rugalmasan bővíthető PG-kártyával, PLC-kártyával, kommunikációs kártyával és IO-kártyával, kielégítve a különböző iparágak igényeit. Bluetooth vagy WiFi kártya segítségével kapcsolódhat az ingyenes MORGENSEN APP-hoz, így rendkívül egyszerűvé válik a programozás, a felügyelet és a diagnosztika okostelefonon keresztül.

Az MSI350 frekvenciaváltók közép- és csúcskategóriás berendezések piacára lettek tervezve, elsősorban papírgyártás, nyomdatechnika, csomagolástechnika, textilipari, vágó- és tekercselő berendezések, épületgépészeti berendezések, ill. minden olyan egyéb területre, amely csúcskategóriás szabályozást igényel.

Hasonlóan a többi frekvenciaváltó típusunkhoz praktikus, felhasználóbarát és költséghatékony megoldás 0,75-500kW tartományban.

Az MSI350 típusú frekvenciaváltók általános tulajdonságai:

- Egyszerű programozhatóság
- Egyszerű kezelőfelület LCD kijelzővel
- Kis méret
- V/f, érzékelő nélküli vagy érzékelős vektor vezérlés, I/f vezérlés
- PID funkció
- Multi-step speed
- DC fék
- Beépített fékchopper (37kW-ig)
- Beépített Modbus kommunikácó
- PROFIBUS, Canopen, DeviceNet, EtherCat, PROFINET, Ethernet/IP, CAN master/slave
- Bluetooth, WiFi,
- Levehető előlap
- Ingyenes műszaki háttértámogatás
Leírás

A fenti, általános tulajdonságokon felül az MSI350 frekvenciaváltó család a további extra funkciókkal rendelkezik.

  • 1. Támogatja a nyílt és zárt hurkú vezérlést mind aszinkron, mind szinkron villanymotorokhoz.
  • 2. Lehetővé teszi villanymotorok, hajtóműves villanymotorok sebesség-, pozíció-, nyomatékvezérlését, valamint nagysebességű sebességvisszacsatolását.
  • 3. Támogatja a CODESYS programozási funkcióval ellátott opcionális PLC kártyákat.
  • 4. Támogatja az opcionális terepi buszkommunikációs kártyákat, beleértve a PROFIBUS DP-t, a CANopen-t, az EtherCAT-t stb.
  • 5. Támogatja az opcionális PG kártyákat inkrementális jeladókhoz, abszolút érték jeladókhoz, Sin-Cos- és a forgójeladókhoz.
  • 6. Egyidejűleg három bővítőkártya beépítését is elfogadja (két kártya 4kW alatti).
  • 7. A frekvenciaváltó tartalmaz STO biztonsági funkciót (SafeTorque OFF, SIL2).
  • 8. Egyedülálló I/F vezérlés azokra az alkalmazásokra, ahol a villanymotoroknak alacsony fordulatszámon magas nyomatékot kell leadniuk és a sebesség pontossága pedig nem túl magas.
  • 9. Digitális bemeneten keresztül is változtatható vezérlési módok.
  • 10.Támogatja az opcionális Bluetooth és WiFi kártyákat a vezeték nélküli kommunikáció megvalósításához.

Az alkalmazásról bővebb információt az alábbi helyen olvashat: