A hosszú garanciális idő a megbízhatóság záloga!

Mindenki joggal szeretne olyan eszközöket vásárolni, amelyek hosszú időn keresztül szolgálják ki igényeit. Ez kiemelten fontos az iparban, ahol a termelésből való kiesés, nagyon rövid idő alatt tud jelentős károkat okozni.

Ezen kellemetlen és bosszantó problémák ellen a legjobb megoldás minőségi termékek vásárlása. Az általunk forgalmazott MORGENSEN villanymotorok kívül-belül kiváló minőségű alkatrészekből épülnek föl, ezáltal a prémium kategóriára jellemző megbízhatósággal rendelkeznek. Cégünk ezekre a villanymotorokra - a hazai piacon szokatlanul hosszú- 24 hónap garanciát biztosít.

Hasonló a helyzet az MORGENSEN frekvenciaváltók esetében is. A termék minősége garantálja a hosszú élettartamot, így cégünk erre a termékkörre is 24 hónap garanciát vállal. Ezen felül azoknak az ügyfeleinknek akik szívesen kipróbálnák, de kicsit tartanak egy számukra új termék kezelhetőségétől, visszavásárlási garanciát is nyújtunk. Ugyanis biztosak vagyunk benne, hogy a termék felhasználóbarát menürendszerének köszönhetően mindenki elégedett lesz a kezelhetőségével. Az MSI20 (1 fázisú) és MSI200A (3 fázisú) frekvenciaváltókhoz természetesen műszaki háttértámogatást, és magyarországi szervizhátteret is biztosítunk.

Az MORGENSEN hajtóművek kiváló minősége lehetővé teszi cégünk számára, hogy akár 36 hónap garanciát biztosítson ezen termékekre. Ehhez Önnek igénybe kell vennie mérnök kollégáink szakértelmét a hajtás kiválasztásához, természetesen díjmentesen. A feladat alapos műszaki körüljárását követően kollégánk javaslatot tesz az optimális motoros hajtóműre az Ön igényeivel összhangban 12, 24 vagy 36 hónap garanciával.

Mindezeken felül természetesen vállaljuk az általunk forgalmazott termékek diagnosztikáját, időszakos karbantartását, elhasználódott alkatrészeinek cseréjét is. Ha bármi kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérem, keressen bennünket!