Motor-Systems logó

Nagyszerű hír partnereinknek: többféle ABB villanymotor és frekvenciaváltó kínálatunkban!

Ha gyártó cégként Ön is érdekelt az innovatív és költséghatékony megoldásokban, érdemes elolvasnia a következő cikket!

Üzleti partnereink már jól tudják, hogy az általunk értékesített gépekkel szemben szigorú elvárásokat fogalmazunk meg. 2021-ben úgy döntöttünk, további prémium minőségű termékekkel bővítjük választékunkat: ABB villanymotor és frekvenciaváltó a Motor-Systems Kft. kínálatában! Örömmel jelentjük be, hogy márciusban megszületett a megállapodás Európa egyik legnagyobb, globális technológiai vállalatával; hivatalos forgalmazók lettünk.

Mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kifogástalan minőségre

2005-ös megalakulásunk óta hiszünk abban, hogy csak akkor érhetünk el figyelemre méltó eredményeket, ha megrendelőink 100%-osan elégedettek. Amennyiben egy gép nem működik megfelelően, esetleg gyakran meghibásodik, a termeléskiesés jelentős anyagi károkat és hosszan tartó fejfájást okozhat a cégnek.

nagy teljesítményű, megbízható hajtástechnikai berendezésekkel szabad szemmel is jól láthatóan csökkenthetők a karbantartási- és üzemeltetési költségek, illetve az egyes műveletek, munkafolyamatok költségei. Vásárlóink olyan nagyvállalatok, akiknek a termelékenység fokozása és ezáltal a profit növelése az elsődleges szempontjuk – anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük.

Változatos technológiai megoldások a legkülönbözőbb igényekhez

Ügyfélspecifikus megoldásokat kínálunk az eltérő igények és alkalmazási területek széles skálájához, elsősorban gépgyártók, gyógyszeripari- és vegyipar vállalatok, bányák, erőművek, tejüzemek és egyéb gyártó vállalkozások részére. Eddig kizárólag Morgensen hajtómű, villanymotor, frekvenciaváltó és szervóhajtás szerepelt palettánkon, ami idén kibővült az ABB szintén magas minőségű, prémium termékeivel.

Szakértői tanácsokat nyújtunk és kézzelfogható, konkrét terveket adunk a legtökéletesebb megoldás megtalálásához, továbbá az üzembe helyezést, szervizelést és karbantartást is nyugodt szívvel ránk bízhatja!

ABB együttműködés – meghatározó mérföldkő a Motor-Systems kft. életében

Amikor megszületett az az izgalmas gondolat, hogy szélesítenénk kínálatunkat, mindenképpen olyan partnerben gondolkodtunk, aki nemcsak, hogy minőségi termékeket gyárt garanciával, hanem hozzánk hasonló értékeket vall, melyekkel mi is maradéktalanul azonosulni tudunk.

  • Mérnöki pontosság,
  • precizitás,
  • jövőbe mutató fejlesztések és
  • fenntartható termelés 

– ezzel a négy kifejezéssel lehetne leginkább jellemezni a svájci székhelyű ABB tevékenységét. Éppen ezért egyfajta mérföldkőként tekintünk erre az együttműködésre, mely ügyfeleink számára is a siker kulcsát jelentheti. Büszkék vagyunk rá, hogy a Motor-Systems Kft. 2021 márciusa óta az ABB villanymotorok és frekvenciaváltók hivatalos forgalmazója!

Csúcstechnológiák a fenntartható fejlődés szolgálatában

Magas szintű szakmai tapasztalatuk vitathatatlan: több mint 100 éve olyan innovatív technológiák tervezésén és megvalósításán dolgoznak, melyek nagyban megkönnyítik többek között a gyártó- és ipari cégek életét.

4 fő területük:

  1. az energetika,
  2. a robotika,
  3. az automatizálás és
  4. a hajtástechnológia.

A számok magukért beszélnek! Az ABB egy globális cégóriás, a világ több mint 100 országában jelen van, közel 110 000 munkavállalóval. Magyarországon 30 éve, 1991 óta képviseltetik magukat, 1500 kollégával. Nem pusztán a profit hajtja őket: szívügyük egy jobb, fenntarthatóbb jövő biztosítása a bolygó számára.

Ennek érdekében folyamatosan olyan csúcstechnológiák kifejlesztésén dolgoznak, melyek csekély ökológiai lábnyomot hagynak maguk után, képesek minimalizálni az energiafelhasználást és a károsanyag-kibocsátást.

Az elektromos áramot mechanikus energiává alakító villanymotor a modern ipari termelés nélkülözhetetlen eszköze. A megbízhatóság, a nagy hatásfok és az energiatakarékos működés az ABB termékeinél garantált!  Kínálatukban egy- és háromfázisú, nagy- illetve kisfeszültségű, továbbá speciális igényeket kielégítő (például fékes, hőálló, szikramentes) villanymotorok is megtalálhatók, 0,25-7700 kW teljesítménytartományban, IE2 (magas) valamint IE3 (prémium) hatásfok osztály besorolással.

A villamos motorok fordulatszámának és hatásfokának optimalizálásához nyújt egyszerű segítséget egy ABB frekvenciaváltó (LINK: ABB FREKVENCIAVÁLTÓK), mely a túláram elleni védelmet és a berendezések biztonságát is szavatolja. Kompatibilitás szinte valamennyi létező géppel és alkalmazással, intuitív kezelőfelület, intelligens vezérlőpanel. Többet kívánni sem lehetne! Kis- és középfeszültségű modellek garanciával, üzembe helyezéssel, programozással és teljes körű szervizeléssel.

Érje el kitűzött céljait és gondolkodjon hosszú távon! Mi már elköteleztük magunkat az ABB minőségi termékei mellett. Az energiatakarékos villanymotorok és frekvenciaváltók az Ön cégénél is forradalmasíthatják a termelést, miközben jelentősen lefaragnak költségeiből.

Kérdései vannak? Szaktanácsadásra van szüksége?

Ránk számíthat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!