Frekvenciaváltók javítása

A teljes körű hajtástechnikai szolgáltatásunk egyik fontos eleme a villanymotor-szabályzó, ill. -vezérlő egységek javítása és karbantartása. A Motor-Systems Kft. által forgalmazott Morgensen frekvenciaváltókra 2 év teljes körű garanciát biztosítunk, ez alatt az időtartam alatt a készülékek javítását díjmentesen végezzük. Ezen időszakon felül további 3 évig vállaljuk a készülékek alkatrészellátását, így az összes modellünk hosszú távon is javítható marad.

A saját készülékeink javításán túl vállaljuk az egyéb márkájú frekvenciaváltók, szervó driverek és egyéb meghajtók szakszerű, garancián túli javítását is. Nagy szaktudással rendelkező kollégáink a garancia arra, hogy meghibásodott készülékeit rövid határidőn belül, korrekt áron tudjuk Önnek megjavítani, felújítani. Amennyiben az adott készülék javítása gazdaságtalanná válna, kollégáink készítenek Önnek egy helyettesítő termék ajánlatot.

Alkatrészellátással, valamint üzembe helyezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásához, kérjük, készítse elő a készüléke típusszámát!

Szállítmányozó partnerünkkel való szoros együttműködés keretében partnereink az egész ország területén igénybe tudják venni szolgáltatásunkat, és a javított és letesztelt termékeket pontosan a megadott helyen és időben tudják átvenni.

Bármely kérdésével, ajánlatkérésével vagy megrendelésével hívjon minket bizalommal!

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-1-323-0787