Motor-Systems logó

Frekvenciaváltók javítása

Teljes körű hajtástechnikai szolgáltatásunk egyik fontos eleme villanymotor-szabályzó, ill. -vezérlő egységek javítása, karbantartása. Vállaljuk frekvenciaváltók, szervó driverek és egyéb meghajtók szakszerű, garanciális és garancián túli javítását.

Gyorsaság és rugalmasság

Az üzembiztos és hatékony működés érdekében a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk a meghibásodott termékeket. Vállaljuk frekvenciaváltók, szervó driverek és egyéb meghajtók szakszerű, garanciális és garancián túli javítását.

Szakmai támogatás

Nálunk a szakmai segítség, Partnereinknek nyújtott tanácsadás nem ér véget az áru leszállításával. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére akár az optimális termék kiválasztásában, akár utólagos segítségnyújtásban (beüzemelés, karbantartás, tárolás).

Szerviz és karbantartás

Szakembereinkkel készséggel vállaljuk Megbízóink gépparkjának karbantartását, felújítását, valamint igény szerinti modernizálását előre megtervezett éves leállásuk idején, vagy váratlan üzemzavar esetén egyaránt, így segítve elő termelékenységüket.

A teljes körű hajtástechnikai szolgáltatásunk egyik fontos eleme a villanymotor-szabályzó, ill. -vezérlő egységek javítása és karbantartása. A Motor-Systems Kft. által forgalmazott Morgensen frekvenciaváltókra 2 év teljes körű garanciát biztosítunk, ez alatt az időtartam alatt a készülékek javítását díjmentesen végezzük. Ezen időszakon felül további 3 évig vállaljuk a készülékek alkatrészellátását, így az összes modellünk hosszú távon is javítható marad.

A saját készülékeink javításán túl vállaljuk az egyéb márkájú frekvenciaváltók, szervó driverek és egyéb meghajtók szakszerű, garancián túli javítását is. Nagy szaktudással rendelkező kollégáink a garancia arra, hogy meghibásodott készülékeit rövid határidőn belül, korrekt áron tudjuk Önnek megjavítani, felújítani. Amennyiben az adott készülék javítása gazdaságtalanná válna, kollégáink készítenek Önnek egy helyettesítő termék ajánlatot.

Alkatrészellátással, valamint üzembe helyezéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásához, kérjük, készítse elő a készüléke típusszámát!

Szállítmányozó partnerünkkel való szoros együttműködés keretében partnereink az egész ország területén igénybe tudják venni szolgáltatásunkat, és a javított és letesztelt termékeket pontosan a megadott helyen és időben tudják átvenni.

Bármely kérdésével, ajánlatkérésével vagy megrendelésével hívjon minket bizalommal!

Ajánlatkérés
Morgensen logó
Információ
SZÁLLÍTÁS: 24 ÓRÁN BELÜL
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Ügyfeleink visszajelzései