Motor-Systems logó

Hajtóműves villanymotor

Hajtóműves villanymotor választékunk az ipar minden területére kínál megoldást. Valamennyi, általunk forgalmazott hajtómű megbízhatóan működő, magas minőségű termék, legyen az csigahajtómű vagy akár bolygókerekes hajtómű. A legtöbb típusú hajtómű családból nagy raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal ki tudjuk szolgálni megrendelőinket, mindig megtaláljuk a legjobb megoldást, legyen az ipari vagy akár lakossági felhasználás. Tekintse meg széles termékkínálatunkat és találja meg az igényeinek megfelelő motort!

Diverz felhasználási módok: hajtóműves villanymotor húsdarálóhoz vagy akár komplex robotikai rendszerekhez

A hajtóműves villanymotor húsdarálóhoz vagy akár komplex robotikai rendszerekhez is használható. A sokszínű felhasználásnak kizárólag a mérnöki kreativitás és az ipari célok szabhatnak gátat. A leggyakoribb felhasználási területek:

 • Bányászati berendezések
 • Elektromos szerszámok
 • Futószalagos rendszerek
 • Háztartási gépek
 • Ipari berendezések
 • Liftek
 • Mezőgazdasági gépek
 • Mozgólépcsők
 • Orvosi eszközök
 • Robotika és automatizálási megoldások
 • Szélturbinák

Miért vásároljon tőlünk hajtóműves villanymotor berendezést?

Ingyenes mérnöki tanácsadás

A Motor-Systems Kft. választása esetén a szakmai segítség nem ér véget az áru leszállításával. Sok éves szakmai múlttal rendelkező kollégáinktól bátran kérdezhet, ügyfélszolgálatunk díjmentesen áll rendelkezésére. Legyen szó az optimális termék kiválasztásáról vagy akár utólagos segítségnyújtásról, mi rendelkezésre állunk a Partnerek számára.

Villámgyors szállítás

Forgalmazott termékeink többségét raktárkészletről küldjük, így a villámgyors kiszállítás garantált. Akár napokon belül beüzemelheti a vásárlást követően a termékeket. Válassza a Motor-Systems Kft. termékeit és felejtse el a hosszas, hónapokon át tartó várakozást.

Extra hosszú garancia

Az általunk forgalmazott Morgensen villanymotorok kiváló minőségű alkatrészekből épülnek fel, ezáltal a prémium kategóriára jellemző megbízhatósággal rendelkeznek. Ezekre a villanymotorokra – a hazai piacon szokatlanul hosszú – 24 hónap garanciát biztosítunk.

További garanciát szeretne? Jó hírünk van! A hajtóműveink kiváló minősége lehetővé teszi, hogy akár 36 hónap garanciát biztosítsunk ezen termékekre. Ehhez Önnek igénybe kell vennie mérnök kollégáink szakértelmét a hajtás kiválasztásához, természetesen díjmentesen.

Kedvező árak

A kiemelkedő minőség ellenére, a termékek árazása kedvező. Célunk, hogy a legmagasabb szakmai sztenderdeknek megfelelő hajtóműves villanymotor bármely piaci szereplő számára elérhető legyen.

Megbízhatóság

A hajtóműves villanymotor vásárlás jelentős beruházás lehet egy vállalkozás számára. Ahhoz, hogy a befektetés megtérüljön, fontos, hogy ne kössön kompromisszumot a minőség és megbízhatóság terén. Több mint két évtizedes üzleti működésünk során több száz elégedett ügyfél számára nyújtottunk szakmai segítséget a tökéletes hajtóműves villanymotor kiválasztásában.

Motor-Systems Kft. – szakértő a hajtástechnológiában

Tevékenységünket leginkább a mérnöki pontosság, valamint a hajtástechnikai ágazatban összegyűjtött több mint egy évtizedes tapasztalat jellemzi. Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel, és egyéni igényeik, ötleteik figyelembevételével optimális megoldásokat kínáljunk a tervezés és gyártás alatt lévő, illetve meghibásodott gépeikhez.

Ajánlatkérés
Információ
Expressz szállítás
bankkártyás fizetési lehetőség
Bankkártyás fizetési lehetőség

Ügyfeleink visszajelzései