Minőség és garancia a Motor-Systems Kft-től

Minőség és garancia
a Motor-Systems Kft-től

A Motor-Systems név ma már egyet jelent a minőséggel a hazai kis- és nagykereskedelmi hajtástechnikai piacon. Cégünk minőségi villanymotorokat, frekvenciaváltókat, hajtóműveket, gépeket és berendezéseket forgalmaz. Célunk, hogy szaktudásunkkal, kiváló minőségű és korszerű termékeinkkel és egyedülálló garanciális szolgáltatásainkkal minden vásárlónk és partnerünk üzleti eredményességéhez hozzájárulhassunk.

Első a minőség!

Ipari gépek- berendezések és rendszerek kialakításakor elsődleges szempontként szükséges figyelembe vennünk az üzembe helyezésre kerülő villanymotorok, hajtóművek, frekvenciaváltók és szervóhajtások minőségét. A termékek minőségét leginkább azok hatásfokával és energiahatékonysági jellemzőivel, meghibásodási mutatószámaival, valamint a garanciális feltételekkel érdemes elsőként felmérni.
Korszerű villanymotorok használatával jelentős összegeket takaríthatunk meg.
Korszerűtlen és öregedő használt villanymotorok üzemben tartása energiapazarló és meghibásodásuk valószínűsége is lényegesen nagyobb, mint a modern villanymotoroké, így jelentős anyagi terhek keletkezhetnek, amelyek azonban elsőre nem tűnnek ki.
Általánosságban elmondható, hogy a villanymotorok, egy 10 éves élettartamra vetített költségeit tekintve, a kiadások 95%-át az elektromos fogyasztásuk teszi ki. Emellett eltörpül az, hogy a fennmaradó 5% az, amely csupán a beszerzési és karbantartási kiadásokat öleli fel.

Mit jelent ez összegszerűen kifejezve? Egy 5,5 kW teljesítményű “hagyományos”, régóta üzemben tartott öregedő villanymotor - amelynek hatásfoka példánkban csupán -3,9%-kal kevesebb, mint egy modern, prémium villanymotoré - a minimálisan megnövekedett áramfelvétele eredményeképpen meglepő módon éves szinten több, mint 65.000 Ft többletköltséget eredményezhet áramfogyasztásban! Egyetlen ilyen régi villanymotor prémium minőségű villanymotorra cserélésével 10 év alatt 650 ezer Forint megtakarítást érhetünk el, amely összeg jelentősen növekszik, ha nagyobb teljesítményű vagy több villanymotort veszünk górcső alá, és cserélünk új, energiahatékony újabbakra.

[ábra helye]

5 kW teljesítményű villanymotor többletköltsége 10 év időtartamra vetítve

A megnövekedett üzemeltetési költség természetesen kevesebb lesz, ha üzemeltetésében vannak leállások is, de fenti számok jól illusztrálják, hogy azon vállalkozások, amelyek hosszú távon gondolkodnak, és így a Motor-Systems által garantált minőséget választják, jelentős pénzmegtakarítást érhetnek el évről-évre.

Amennyiben részletesebben érdeklik az energiahatékony megoldások és a villanymotorok elektromos fogyasztásának kalkulációja, arról bővebben Energiatakarékos megoldások bejegyzésünkben olvashat.

Minőség a szolgáltatásokban is

Termékeink minősége mellett szolgáltatásaink színvonalára és rendelkezésre állásra is kiemelt figyelmet fordítunk. Az alábbi fő szempontok jellemzik cégünk, a Motor-Systems Kft., céljait és filozófiáját a hajtástechnika területén:

1. Gyorsaság és rugalmasság az ügyféligények teljesítésében:

- Megrendelését raktárkészletről szolgáljuk ki, munkanapokon 1 napon belül, így a nálunk megrendelt gépekre és berendezésekre nem kell várnia napokat. Ismerje meg 24 órás kiszállítás részleteit.
- A gyors megrendelés-teljesítések mellett a lehető legjobban alkalmazkodunk üzleti igényeihez. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések megválaszolásában telefonon vagy emailben, de számíthat ránk a felmerülő műszaki-technikai és üzleti problémák átbeszélésében és azok megoldásában is.
Ha még csak most ismerkedik cégünkkel, de termékeink és szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, nem kell mást tennie, mint megkeresnie cégünket telefonon, emailben vagy weboldalunkon az Ajánlatkérés aloldalon.
Kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal. Ajánlatkérése nálunk díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

2. Szakmai támogatás díjmentesen:

- Mérnök kollégáink szakértő támogatására is számíthat a megfelelő villanymotorok, frekvenciaváltók, hajtóművek, szervómotorok és más gépek és berendezések kiválasztásakor. Tesszük ezt azért, hogy a felhasználási célnak és működési környezetnek megfelelő termékeket választhassa, valamint azért, hogy a minden szempontból optimális és költséghatékony megoldást megtaláljuk az Ön számára.
- A nálunk vásárolt gépek és berendezések tekintetében, a beüzemelésükben, programozásukban, valamint a szükséges rendszeres és időszakos karbantartásokhoz is szakmai és ügyfélszolgálati támogatás nyújtunk díjmentesen.
Önnek nem kell szakértőnek lennie hajtástechnikában! Minőségi termékeinkkel együtt mi hozzuk 16 éves szakértelmünket is, hogy elindulhassunk a közös üzleti sikerek felé.
Terméktámogatás, kiválasztási segítség és háttértámogatás témában ezen az oldalunkon talál további információkat.

3. Teljes körű szerviz és karbantartási szolgáltatások:

- Szervizcsapatunk a telepítési és beüzemelési munkákat igény esetén elvégzi az ország egész területén. A nálunk vásárolt gépek időszakos és tervszerű karbantartása során elvégezzük azok felújítását, a mozgó- és kopó alkatrészek és a kenőanyagok cseréjét telephelyén vagy üzemében. Igényeihez rugalmasan alkalmazkodunk a megfelelő karbantartási együttműködés kialakításában is. Választhat akár egyedi folyamatos karbantartási szerződést is, amely a legnagyobb biztonságot nyújtja villamos forgógépei (villanymotorok, hajtóművek, szivattyúk, ventillátorok) biztonságos üzembentartásához. Ismerje meg részletesebben Karbantartás szolgáltatásainkat.

MORGENSEN - Minőség és garancia

Cégünk által forgalmazott MORGENSEN villanymotorok, MORGENSEN frekvenciaváltók, MORGENSEN hajtóművek prémium minőségű termékek, amelyek energiahatékony és megbízható üzemeltetést garantálnak. Minden MORGENSEN gyártmányú egy- és háromfázisú termékünk kiemelten hosszú élettartammal rendelkezik és a hazai piacon egyedülálló 2 év garanciával megvásárolható. Amennyiben a megvásárolni kívánt hajtóművek méretezését a mi javaslatunk alapján választja ki, a garancia időtartama 3 év is lehet.
A termék meghibásodása, üzemelési probléma esetén a termékeket kijavítjuk, vagy kicseréljük szállítással vagy helyszíni kiszállítással megoldva, az Önnel egyeztetett legmegfelelőbb módot választva.
Külön megállapodás nélkül a garancia a telephelyünkön érvényesíthető. Természetesen van mód helyszíni javításra, ill. üzembe helyezésre is. Karbantartási szerződés megkötésére is lehetőség van cégünkkel, amiben vállaljuk a 24 órán belüli kiszállást és helyszíni javítás megkezdését.

A Motor-Systems Kft-nél Vásárlóink és Partnereink részére MORGENSEN prémium minőségű termékeinkkel a legmodernebb technológiát és megbízhatóságot biztosítjuk. Amennyiben részletesebben megismerkedne prémium villanymotor kínálatunkkal, azt ezen az oldalon megteheti.

Bízunk benne, hogy Önt is Vásárlóink és Partnereink között tudhatjuk hamarosan, és minőségi termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, cégünk értékeivel és szemléletmódunkkal hozzájárulhatunk az Ön vállalkozása üzleti sikereihez is.

Az Ön figyelmébe ajánljuk: