A Motor-Systems Kft-nél elkötelezett hívei vagyunk a Partnereinkkel közös fejlődésnek és a jó kapcsolatok kialakításának. Valamennyi Partnerünk nálunk történő vásárlásait és elköteleződését nagyra értékeljük ezekben a nehéz időkben. A kihívásokkal teli 2020-as évben is sikerült erősödnünk, amit Partnereinknek is köszönhetünk és ezt, egy új és egyedi hűségkedvezménnyel szeretnénk meghálálni minden Üzletfelünk részére.

A sikeres évzárás és Karácsony alkalmából, Partnereink részére visszaadunk a 2020-as vásárlásaik után, amelynek teljes összegéről decemberi hírlevelünkben tájékoztatjuk őket.

Kedvezményét az alábbi feltételekkel veheti igénybe:

  • A kedvezmény új megrendelés leadásakor használható fel bármely termékünk, villanymotorok, frekvenciaváltók hajtóművek és keverők vásárlására, 2021. január 31-ig.
  • A megrendelés végösszegéből levonásra kerül kedvezménye, legfeljebb a megrendelés végösszegének 20%-áig.
  • Ha megrendelése végösszegének 20%-a nem éri el a Cégének felajánlott összegszerű kedvezményt, akkor a fennmaradó összeget a megadott határidőig felhasználhatja következő vásárlásánál is.
    A kedvezmény teljes kihasználásához kérje személyes kapcsolattartója segítségét, aki készséggel áll rendelkezésére.
  • Weboldalunkon történő ajánlatkéréskor, kérjük, az Üzenet mezőben hivatkozzon hírlevelünkben megküldött hűségkedvezménye igénybevételére.
  • A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy Cégének ne legyen ki nem fizetett lejárt számlája, így kérjük ezt megrendelése leadása előtt szíveskedjen rendezni.

Köszönjük, hogy 2020-ban a Motor-Systems Kft.-t választotta és nálunk vásárolt!

Bízunk benne, hogy a jövőben is Partnereink között tudhatjuk és hozzájárulhatunk üzleti sikereihez.

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!